Proizvodi i sistemi

Promat Vam nudi kompletan asortiman proizvoda i sistema koji su potrebni za projektovanje i izvođenje pasivne zaštite od požara. Sva naša rešenja su potpuno sertifikovana i ispitana. Da li Vam je potrebna pomoć da donesete ispravnu odluku? Slobodno potražite stručni savet od našeg tima za tehničku podršku.

Proizvodi

Promat Vam nudi kompetan asortiman proizvoda za pasivnu zaštitu od požara.

Kompjuterski crtež nekoliko protivpožarnih ploča naslaganih jedna preko druge, u kome gornja (svetloplava) ploča štrči.

Protivpožarne ploče

Promat protivpožarne ploče ispunjavaju kriterijume raznih tržišta u vezi pasivne zaštite objekata od požara. Saznajte više o karakteristikama ovih proizvoda.

Kompjuterski generisana slika pokazuje nanošenje sredstva protivpožarne zaštite uz pomoć alata koji rasprskava pp masu.

Protivpožarni malteri

Protivpožarni malteri su od velikog značaja za protivpožarnu zaštitu građevinskih objekata. Saznajte više o njihovoj pripremi, gustini i načinima nanošenja.

Kofa puna protivpožarnog premaza čije su linije u svetloplavoj boji, dok su premaz i ručka kofe iscrtane tamnoplavom bojom.

Ekspandirajući protivpožarni premazi

Ekspandirajući (intumescentni) protivpožarni premazi marke Promat se koristite za čelične, drvene i betonske konstrukcije. Saznajte više o ovim proizvodima.

Kompjuterski nacrtan pištolj za precizno nanošenje silikona i drugih masa u tamnoplavoj i svetloplavoj boji.

Proizvodi za protivpožarno zaptivanje

PROMASTOP® i PROMASEAL® protivpožarne zaptivke su građevinski sistemi dostupni u više oblika i za različite namene. Saznajte više o ovim Promatovim proizvodima.

Kompjuterski generisana četka za nanošenje protivpožarnih premaza sa tamnoplavom drškom i svetloplavim obrisom dlaka.

Lepkovi i završni premazi

Promat lepkovi i završni premazi omogućuju građevinskim sistemima povećanu protivpožarnu otpornost. Saznajte više o Promat®-Spachtelmasse i PROMAT®-Kleber K84.

Sistemi

Promat Vam nudi kompletan asortiman sistema za pasivnu protivpožarnu zaštitu.

Na slici se u gornjem levom uglu nalazi logo prikaz zaštite instalacija od požara koji čine plave cevi i bela osnova.

Protivpožarne zaptivke

Protivpožarne zaptivke i zaptivne mase igraju važnu ulogu u sprečavanju širenja požara u zgradama i objektima. Saznajte više o Promatovim zaptivnim sistemima.

Tehnička podrška kompanije Promat

Javite se našem timu za tehničku podršku ako imate pitanja u vezi sa rešenjima za pasivnu protivpožarnu zaštitu, našim proizvodima i sistemima ili vam treba savet za ugradnju...

Tehnička dokumentacija

Pronađite listove sa podacima o proizvodima, brošure o sistemima, deklaracije o performansama, uputstva za ugradnju i druge dokumente koji Vam trebaju da biste obavili posao. 

60 godina stručnosti

Testirana i sertifikovana rešenja

Globalna servisna mreža