Proizvodi i sistemi

Promat Vam nudi kompletan asortiman proizvoda i sistema koji su potrebni za projektovanje i izvođenje pasivne zaštite od požara. Sva naša rešenja su potpuno sertifikovana i ispitana. Da li Vam je potrebna pomoć da donesete ispravnu odluku? Slobodno potražite stručni savet od našeg tima za tehničku podršku.

Proizvodi

Promat Vam nudi kompetan asortiman proizvoda za pasivnu zaštitu od požara.

Ekspandirajući protivpožarni premazi

Reagujući na temperature od 270 °C do 300 °C, ekspandirajući protivpožarni premazi i lakovi ekspandiraju, pod uticajem toplote, oko 20 puta u odnosu na svoju debljinu.

Protivpožarne zaptivke

Promat nudi širok asortiman proizvoda (vreće, paste, zaptivne mase i tečne premaze, ogrlice, cigle, zadržače, obloge, ekspandirajuće trake itd.) koji, zahvaljujući svom kapacitetu ekspandiranja, obezbeđuju protivpožarne performanse na površini levka (ekspandiranje u kontaktu sa temperaturom od 150 °C).

Lepkovi i završni premazi

Da bi obezbedila performanse svojih sistema, kompanija Promat nudi širok asortiman lepkova i premaza koji, u kombinaciji sa asortimanom Promat ploča, garantuju otpornost i postojanost sistema na požar.

Staklo

Sistemi

Promat Vam nudi kompletan asortiman sistema za pasivnu protivpožarnu zaštitu.

Zaštita nosećih konstrukcija

Promat nudi čitav asortiman ploča i maltera kao fleksibilna rešenja za zadovoljavanje raznih potreba u pogledu montaže i protivpožarne zaštite.

Protivpožarne pregrade i zaustavljanje širenja požara

Promat nudi čitav asortiman ploča i panela kao rešenja za protivpožarnu zaštitu i toplotnu izolaciju koja su testirana i sertifikovana za razne vrste plafona, podova i prostorija kako bi zadovoljila zahteve savremenog građevinskog okruženja.

Staklene pregrade/vrata

Promat®-SYSTEMGLAS i PROMAGLAS® su vatrootporni, specijalno kombinovani sistemi zastakljenja koji se sastoje od nekoliko slojeva materijala.

Tehnička podrška kompanije Promat

Javite se našem timu za tehničku podršku ako imate pitanja u vezi sa rešenjima za pasivnu protivpožarnu zaštitu, našim proizvodima i sistemima ili vam treba savet za ugradnju...

Tehnička dokumentacija

Pronađite listove sa podacima o proizvodima, brošure o sistemima, deklaracije o performansama, uputstva za ugradnju i druge dokumente koji Vam trebaju da biste obavili posao. 

60 godina stručnosti
Testirana i sertifikovana rešenja
Globalna servisna mreža