Kontaktirajte nas

Ovde smo da pomognemo. Shvatamo da pasivna protivpožarna zaštita predstavlja tehničke izazove gde su saveti i podrška vrlo dobrodošli. Zbog toga Vam nudimo svu našu stručnost i iskustvo kako bismo Vam pomogli da zaštitite zgrade i njene korisnike.

Kako nas pronaći

Na slici je unutrašnjost delimično osvetljenog kružnog tunela sa zidnim instalacijama u kome se nalazi nekoliko inspektora.

Kako nas pronaći

 Ovde možete pronaći naše brojeve telefona, e-mail i poštanske adrese.

Stupite u kontakt

Call centar u kome nasmejani i uredni agenti u belim košuljama i sa slušalicama sa mikrofonom pružaju uslugu tehničke podrške

Stupite u kontakt

 Popunite obrazac za kontakt kako bismo vaše pitanje prosledili pravom stručnjaku i odgovorili vam.

Budite u toku sa novostima kompanije Promat

Na slici se nalaze tri brošure marke Promat koje reklamiraju različite protivpožarne proizvode renomirane kompanije.

Budite u toku sa novostima kompanije Promat

Pratimo predstojeće promene propisa i delimo informacije o novim proizvodima i inovacijama. Pretplatite se da bismo vas mogli obavestiti.

Blok pozadina koja se sastoji od tri horizontalna dela od kojih je srednji (najširiji) beli a gornji i donji su crni

Pronađite Promat distributera

Mapa Promatovih distributera u Srbiji

Pronađite Promat distributera

Koristite Promat mapu i proverite pristup nekom od naših distributera koji nudi proizvode za obezbeđenje proizvoda za zaštitu od požara.

Promat podrška

Promat proizvodni pogon iznutra u kome se nalaze mašine, proizvodi, i instalacije. U centru slike je veliki Promat logo.

Promat podrška

Kontaktirajte nas ukoliko Vam treba stručna pomoć

Javite se lokalnom Promat stručnjaku za protivpožarnu bezbednost da biste pronašli najbolje rešenje koje zadovoljava Vaše zakonske zahteve za protivpožarnu zaštitu.

Tehnička podrška kompanije Promat

Javite se našem timu za tehničku podršku ako imate pitanja u vezi sa rešenjima za pasivnu protivpožarnu zaštitu, našim proizvodima i sistemima ili vam treba savet za ugradnju...

Tehnička dokumentacija

Pronađite listove sa podacima o proizvodima, brošure o sistemima, deklaracije o performansama, uputstva za ugradnju i druge dokumente koji Vam trebaju da biste obavili posao. 

60 godina stručnosti

Testirana i sertifikovana rešenja

Globalna servisna mreža