Lokalni propisi za najviši stepen protivpožarne bezbednosti

Većina država je razvila specifične zakone koji garantuju vatrootpornost konstrukcija velikih zgrada. Naša uloga je da znamo, razumemo i pratimo propise u Vašoj državi da biste bili sigurni da radite pravu stvar.

Blok pozadina koja se sastoji iz tri horizontalna pravougaonika, od kojih je središnji, najširi, bele boje a druga dva crne.

1. Promatovi stručnjaci znaju lokalne propise vašeg tržišta

Pogled na dva nivoa moderno dizajnirane biblioteke koji su povezani dijagonalnim stepeništem i čije su police pune knjiga.

1. Promatovi stručnjaci znaju lokalne propise vašeg tržišta

Svet građevinarstva se brzo menja. Nove građevinske tehnike i materijali daju arhitektama i inženjerima nove mogućnosti za istraživanje nove teritorije. Mi u kompaniji Promat možemo da Vam damo svu tehničku podršku da bi Vaš inovativni projekat bio u skladu sa zakonskim propisima. Naši timovi za tehničku prodaju detaljno analiziraju zgradu i propise za testiranje da biste lakše doneli ispravnu odluku u pogledu sistema i proizvoda. To Vam dodatno pruža sigurnost.

Blok pozadina koja se sastoji od tri horizontalna dela od kojih je srednji (najširiji) beli a gornji i donji su crni

2. Eksperti iz Promata razumeju Vaše bezbednosne propise

Radnik na gradilištu odeven u fluorescentni narandžasti prsluk proučava nacrte položene pored belog šlema na drvenim gredama.

2. Eksperti iz Promata razumeju Vaše bezbednosne propise

Svaki novi građevinski projekat je jedinstven. Iako Vaši lokalni propisi za protivpožarnu bezbednost treba da obuhvate većinu zgrada, često se isplati da detaljno proučite propise da biste pronašli najefikasniju pasivnu protivpožarnu zaštitu za svoj projekat. Ako dobro razumete šta Vam tačno treba, štedite vreme i novac. Kada niste sigurni, slobodno se javite lokalnom timu za tehničku prodaju. Tako ćete tačno znati šta Vam treba da biste prikupili odgovarajuće dokumente i sertifikate i počeli sa izgradnjom.

Blok pozadina koja se sastoji iz tri horizontalna pravougaonika, od kojih je središnji, najširi, bele boje a druga dva crne.

3. Pratimo Vaše propise

Vatrogasac na merdevinama gasi požar koji bukti na krovu stambenog objekta vodom iz vatrogasnog creva dok se tamni dim diže.

3. Pratimo Vaše propise

Propisi za protivpožarnu bezbednost se menjaju svetlosnom brzinom. Nove građevinske tehnike ili dramatični požarni incidenti utiču na donošenje novih zakona koji će uticati na to kako pravite plan pasivne protivpožarne zaštite. Naši tehnički stručnjaci stalno prate promene i proučavaju njihov uticaj na sertifikate i izveštaje o klasifikaciji naših sistema. Kada je to potrebno, oni definišu nove testove na požar da bi naši proizvodi i sistemi bili u skladu sa najnovijim standardima.   

Kako Promat može da Vam pomogne?

Pri svakom koraku tokom pravljenja plana pasivne protivpožarne zaštite trebaju Vam pouzdana ocena rizika i odgovarajući sistemi za zaštitu zgrade. Promat može da Vam pomogne da postignete najbolje rezultate primenom tehnike za protivpožarnu bezbednost i sertifikovanih proizvoda.

Pozovite stručnjake

Call centar u kome nasmejani i uredni agenti u belim košuljama i sa slušalicama sa mikrofonom pružaju uslugu tehničke podrške

Pozovite stručnjake

Naš tim za tehničku podršku zna sve odgovore na Vaša pitanja – i na ona najteža. Slobodno proverite.

Naše reference

Slika prikazuje modernu arhitekturu objekta čiji je gornji deo zastakljen a krov talasast, a donji deo napravljen iz blokova.

Naše reference

Štitimo izvanredne zgrade širom sveta. Ovde možete da otkrijete neke naše projekte koji služe kao inspiracija.

Nabavite odgovarajuće dokumente

Proizvodni sektor u kome se vrši ispitivanje protivpožarnih svojstava sa namenskom kabinom iza žutih čeličnih konstrukcija.

Nabavite odgovarajuće dokumente

Prikupite sve odgovarajuće sertifikate i izveštaje o testovima koji Vam trebaju da bi Vaš projekat zadovoljio sve lokalne propise.

Promat podrška

Promat proizvodni pogon iznutra u kome se nalaze mašine, proizvodi, i instalacije. U centru slike je veliki Promat logo.

Promat podrška

Treba li Vam pomoć da biste našli to što tražite?

Javite se lokalnom Promat stručnjaku za protivpožarnu bezbednost da biste pronašli najbolje rešenje koje zadovoljava Vaše zakonske zahteve za protivpožarnu zaštitu.

Tehnička podrška kompanije Promat

Javite se našem timu za tehničku podršku ako imate pitanja u vezi sa rešenjima za pasivnu protivpožarnu zaštitu, našim proizvodima i sistemima ili vam treba savet za ugradnju...

Tehnička dokumentacija

Pronađite listove sa podacima o proizvodima, brošure o sistemima, deklaracije o performansama, uputstva za ugradnju i druge dokumente koji Vam trebaju da biste obavili posao. 

60 godina stručnosti

Testirana i sertifikovana rešenja

Globalna servisna mreža