Novi Promat kalkulator zaštite nosećih konstrukcija od požara

Blok pozadina koja se sastoji iz tri horizontalna pravougaonika, od kojih je središnji, najširi, bele boje a druga dva crne.

Vaše rešenje za zaštitu od požara

Vaše rešenje za zaštitu od požara

Vaše rešenje za zaštitu od požara

Dobrodošli u budućnost zaštite od požara! Promat sa ponosom predstavlja svoj najnoviji digitalni alat dizajniran za projektante, menadžere projekata, izvođače, inženjere i specijaliste za zaštitu od požara. Bilo da ste početnik ili iskusan stručnjak, naš alat će zadovoljiti Vaše potrebe. Izaberite čelik ili beton i doživite korisničko okruženje koje će Vas brzo dovesti do rezultata. Osim toga, istražite stranice proizvoda i jednostavno se povežite sa nama.

Easy to Use.png

Jednostavan za upotrebu.

Kalkulator zaštite nosećih konstrukcija bez napora usmerava korisnike da pronađu idealne proizvode za zaštitu od požara za svoje projekte. Njegov korisnički interfejs obezbeđuje glatku navigaciju i jednostavan proces odabira.

Clear results.png

Obriši rezultate

Definišite svoj projekat i pustite kalkulator zaštite nosećih konstrukcija da razmišlja. On dostavlja prilagođene rezultate, prezentujući informacije o proizvodu i listove s podacima, koji su savršeno usklađeni sa Vašim potrebama, osiguravajući jasna i precizna rešenja.

Steel and concrete protection.png

Zaštita čelika i betona

Promat osigurava da svaki preporučeni proizvod bude podvrgnut strogom procesu testiranja i da dobije odobrenje za zaštitu čelika i betona, pružajući sertifikovana rešenja za zaštitu od požara.

Obezbeđivanje jednostavnog izbora naših proizvoda za Vaše projekte.

Da li ste arhitekta ili menadžer projekta koji želi da unapredi svoje znanje o zaštiti od požara? Možda ste izvođač ili inženjer koji želi da istraži svet Promata? Osnovna verzija našeg digitalnog alata dizajnirana je sa Vama na umu. On je brz, jednostavan i lak za korišćenje.

Nećete biti preplavljeni pitanjima; Umesto toga, pronaći ćete jasna objašnjenja i korisne ilustracije koje će Vas usmeriti bez problema. Uz samo nekoliko klikova dobićete svoj prvi rezultat, a mi ćemo Vam pružiti veze ka stranicama relevantnih proizvoda. Da li su Vam potrebne dodatne informacije? Od naše kontaktne tačke deli Vas samo jedna poruka. Započnite već danas i doživite budućnost zaštite od požara.

New GIF SPC.gif

NAPREDNA VERZIJA ZA STRUČNJAKE ZA ZAŠTITU OD POŽARA STIŽE TOKOM 2025. GODINE

NAPREDNA VERZIJA ZA STRUČNJAKE ZA ZAŠTITU OD POŽARA STIŽE TOKOM 2025. GODINE

NAPREDNA VERZIJA ZA STRUČNJAKE ZA ZAŠTITU OD POŽARA STIŽE TOKOM 2025. GODINE

Specijalistima za zaštitu od požara napredna verzija nudi nove i poboljšane funkcije, koje pomažu da radite brže i dobijete pregled čitavog projekta.

Napredna verzija će uključivati sledeće funkcije: višestruke proračune, opcije masovnog uređivanja i deljenja, obaveštenja i aktivne sugestije, memorisanje dosadašnjeg napretka i kasnije nastavljanje, jednostavno prilagođavanje u slučaju izmene elementa, napredniji proces korak po korak.

Uzbudljive vesti - dodali smo zaštitu drveta u naš napredni komplet alata, obezbeđujući sveobuhvatnu zaštitu od požara za sve materijale.