O kompaniji Promat

Upoznajte se sa globalnim timom predanih stručnjaka za protivpožarnu bezbednost koji su spremni da Vas i Vaš projekat štite od požara. 

Naša vizija

Pogled odozgo na sto sa dokumentacijom, alatkama i kancelarijskim priborom, a oko koga su 4 projektanta i građevinskih inžinjera koji se bave projetovanjem objekata.

Naša vizija

Mi u kompaniji Promat imamo zajedničku viziju. Verujemo da možemo da pomognemo građevinskom svetu da promeni svoj način projektovanja i izgradnje, istovremeno štiteći ljude, društvo i planetu.

Naša kulturološka svrha

Stručna osoba pravi proračune i proverava detalje uz pomoć tablet računara na radnom stolu, na kom stoji čaša sa olovkama.

Naša kulturološka svrha

Želimo da učinimo svet bezbednijim, zdravijim i održivijim za današnje i sutrašnje generacije. 

Naše angažovanje

Nasmejana deca mlađa od 10 godina se drže za ruke dok izlaze iz škole, a crveno-bela ustanova i zelenilo se nalaze pozadi.

Naše angažovanje

Mi se angažujemo da bismo stvorili svet koji je bezbedniji, zdraviji i održiviji za sve.

Naše globalno prisustvo

Globus prikazuje dobar deo Afrike, južni deo Azije zapadno od Indije i Indijski okean, sa planinama i ostalim predelima.

Naše globalno prisustvo

Promat želi da bude u svakoj zgradi u kojoj ljudi treba da budu zaštićeni od požara. Zato smo aktivni u 42 države širom sveta. Na svakom tržištu možete da nađete lokalnog stručnjaka.

Karijera u Etex-u

Dugački sektor građevinskog objekta sa ograđenom stazom u sredini, ventilacionim sistemima i natpisom Etex u sredini slike.

Karijera u Etex-u

Da li vas pasivna protivpožarna zaštita privlači onoliko koliko privlači nas? Proverite kakvu karijeru možete da imate u ETEX-u.

Kao deo globalne grupe Etex, Promat je globalni proizvođač protivpožarnih ploča od kalcijum-silikata, ekspandirajućih protivpožarnih premaza, maltera, protivpožarnog stakla, proizvoda za sprečavanje širenja požara i raznih drugih proizvoda za vrhunsku izolaciju u okviru industrije, transporta i energetike.

Da li ste spremni da postanete stručnjak za protivpožarnu bezbednost? Javite se našoj službi za ljudske resurse da biste nam se pridružili u potrazi za novim rešenjima za protivpožarnu zaštitu.

Upoznajte nas bolje

Saznajte više o tome kako razvijamo, projektujemo i pravimo inovativne proizvode i rešenja da biste mogli da zaštitite ono što Vam je najbitnije.

Naša istorija

Naslovne strane Promatovih brošura protivpožarne zaštite Promatect-100 ploča i drugih barijera širenju vatre, toplote i dima.

Naša istorija

Otkrijte kako je kompanija Promat postala svetski stručnjak za pasivnu protivpožarnu zaštitu.

Naši ljudi

Radnik na gradilištu odeven u fluorescentni narandžasti prsluk proučava nacrte položene pored belog šlema na drvenim gredama.

Naši ljudi

Upoznajte se sa onima koji Vam pomažu da zaštitite ljude i zgrade od požara.

Naša stručnost

Leva ruka drži prozirnu staklenu epruvetu u kojoj se nalazi vatra koja tinja, a koja simbolizuje visok stepen pp zaštite.

Naša stručnost

Otkrijte zašto su Promat rešenja bolja.

Tehnička podrška kompanije Promat

Javite se našem timu za tehničku podršku ako imate pitanja u vezi sa rešenjima za pasivnu protivpožarnu zaštitu, našim proizvodima i sistemima ili vam treba savet za ugradnju...

Tehnička dokumentacija

Pronađite listove sa podacima o proizvodima, brošure o sistemima, deklaracije o performansama, uputstva za ugradnju i druge dokumente koji Vam trebaju da biste obavili posao. 

60 godina stručnosti

Testirana i sertifikovana rešenja

Globalna servisna mreža