O nama kao pouzdanom partneru za zaštitu od požara

Promat je vrhunska globalna marka za pasivnu protivpožarnu zaštitu. Nudimo Vam kompletan asortiman sertifikovanih i testiranih proizvoda i sistema za projektovanje i izgradnju potpuno pouzdane protivpožarne zaštite u okviru Vašeg građevinskog projekta. Imamo više od 60 godina iskustva i znanja i spremni smo da Vam pomognemo da zaštitite ljude, zgrade i materijalna sredstva.

Blok pozadina koja se sastoji iz tri horizontalna pravougaonika, od kojih je središnji, najširi, bele boje a druga dva crne.

U šta verujemo i čime se rukovodimo u protivpožarnoj zaštiti

Bašta sa egzotičnim biljkama (palme, puzavice itd) u podnožju višespratne zgrade viđena sa 2. sprata tokom sunčanog dana.

U šta verujemo i čime se rukovodimo u protivpožarnoj zaštiti

Kao vodeći dobavljači rešenja za protivpožarnu zaštitu i vrhunsku izolaciju, verujemo da možemo da pomognemo da građevinski i industrijski svet postignu globalne ciljeve održivosti i da se suprotstave klimatskim promenama. Želimo da zaštitimo ljude, društvo i planetu od pustošenja izazvanih požarima. Želimo da pružimo svoje znanje i stručnost u cilju razvoja nove kulture održivog građevinarstva koja će ljudima omogućiti da bezbedno žive, rade i uživaju u životu, vodeći pri tom računa o planeti.

Po čemu se Promat razlikuje od konkurentskih firmi?

Već 60 godina Promat projektuje, testira i pravi proizvode i sisteme čija je glavna svrha protivpožarna zaštita i termička izolacija pri visokim i niskim temperaturama, kao i otpornost na vlagu i zaštita od buke.

Naše tradicionalno testiranje na požar

Radnici i inženjeri koji nose šlemove i fluorescentne prsluke su na okupu ispred automata u okviru građevinskog objekta.

Naše tradicionalno testiranje na požar

Naš tim inženjera koji se bave testiranjem na požar upravlja impresivnim programom globalnih i lokalnih testova na požar kako bi naši sistemi i proizvodi garantovano imali najbolje performanse. On sarađuje sa sertifikovanim laboratorijama da biste dobili sve potrebne izveštaje o testovima i sertifikate.  

 

Naše istraživanje i razvoj

Osoba okrenuta leđima u žutoj jakni posmatra reku sa santama leda i brda prekrivena snegom u daljini tokom oblačnog dana.

Naše istraživanje i razvoj

Naši istraživači stalno traže rešenja za razvoj novih, lakih protivpožarnih proizvoda koji će smanjiti naš uticaj na planetu i doprineti cirkularnoj ekonomiji. Oni traže alternativne sirovine za naše protivpožarne ploče i unapređuju naš proizvodni proces radi uštede energije i vode.

Naša tehnika za protivpožarnu bezbednost

Inženjer u naočarama i plavoj majici sa dugim rukavima sa rukama u položaju koji ukazuje na gestikulaciju tokom obrazlaganja.

Naša tehnika za protivpožarnu bezbednost

Naš tim inženjera za bezbednost je razvio novi način da bi obezbedio najbolji plan pasivne protivpožarne zaštite za Vaš projekat. On koristi zonsko modeliranje za projektovanje rešenja za protivpožarnu bezbednost na osnovu performansi koje je daleko superiornije od standardnog propisanog pristupa.

 

Saznajte više o kompaniji Promat

Saznajte više o tome kako razvijamo, projektujemo i pravimo inovativne proizvode i rešenja da biste mogli da zaštitite ono što Vam je najbitnije.

Naša istorija

Naslovne strane Promatovih brošura protivpožarne zaštite Promatect-100 ploča i drugih barijera širenju vatre, toplote i dima.

Naša istorija

Otkrijte kako je kompanija Promat postala svetski stručnjak za pasivnu protivpožarnu zaštitu.

Naša misija

Stručna osoba pravi proračune i proverava detalje uz pomoć tablet računara na radnom stolu, na kom stoji čaša sa olovkama.

Naša misija

Želimo da učinimo svet bezbednijim, zdravijim i održivijim za današnje i sutrašnje generacije.

Naša stručnost

Leva ruka drži grlo epruvete na čijem dnu se nalazi vatra koja bezopasno gori, što simbolizuje pouzdanu zaštitu od požara.

Naša stručnost

Otkrijte zašto su Promat rešenja bolja.

Tehnička podrška kompanije Promat

Javite se našem timu za tehničku podršku ako imate pitanja u vezi sa rešenjima za pasivnu protivpožarnu zaštitu, našim proizvodima i sistemima ili vam treba savet za ugradnju...

Tehnička dokumentacija

Pronađite listove sa podacima o proizvodima, brošure o sistemima, deklaracije o performansama, uputstva za ugradnju i druge dokumente koji Vam trebaju da biste obavili posao. 

60 godina stručnosti
Testirana i sertifikovana rešenja
Globalna servisna mreža