Promat tehnička podrška vašem građevinskom projektu

Naš tim za tehničku prodaju Vam pomaže u svakom koraku građevinskog projekta. Treba Vam savet da dovršite plan protivpožarne zaštite? Treba Vam list sa podacima o proizvodu, deklaracija o performansama ili uputstvo za ugradnju? Ili Vas samo zanima kada će Vam proizvodi biti isporučeni? Promat tehnička podrška je tu da Vam pruži odgovore.

Blok pozadina koja se sastoji iz tri horizontalna pravougaonika, od kojih je središnji, najširi, bele boje a druga dva crne.

Pošaljite e-poruku našim stručnjacima

Projektant na radnom mestu planira i analizira projekat na stolu na kome se nalaze dokumenti, podsetnici i tablet računar.

Pošaljite e-poruku našim stručnjacima

Promat ima tim za tehničku podršku oko projekta sa velikim iskustvom u svim aspektima pasivne protivpožarne zaštite. Kliknite na donju vezu i popunite obrazac da biste prosledili upit do osobe koja najbolje može da Vam pomogne. 

Blok pozadina koja se sastoji od tri horizontalna dela od kojih je srednji (najširiji) beli a gornji i donji su crni

Pozovite Promat službu podrške unapređenju zaštite od požara

Call centar u kome nasmejani i uredni agenti u belim košuljama i sa slušalicama sa mikrofonom pružaju uslugu tehničke podrške

Pozovite Promat službu podrške unapređenju zaštite od požara

Imate li neko hitno pitanje za koje Vam treba brzi odgovor? Pozovite našu tehničku podršku i dobite odgovor iskusnog stručnjaka. 

Etex Building Performance d.o.o.
Vojvode Putnika 79
21208 Sremska Kamenica
T: +381 21 210 10 90
E: promat.rs@etexgroup.com

Kancelarija Niš
Violeta Antanasijević
M: +381 63 625 426
E: violeta.antanasijevic@etexgroup.com

Kancelarija Beograd
Petar Bogunović
M: +381 63 510 720
E: petar.bogunovic@etexgroup.com

Tehnička podrška kompanije Promat

Javite se našem timu za tehničku podršku ako imate pitanja u vezi sa rešenjima za pasivnu protivpožarnu zaštitu, našim proizvodima i sistemima ili vam treba savet za ugradnju...

Tehnička dokumentacija

Pronađite listove sa podacima o proizvodima, brošure o sistemima, deklaracije o performansama, uputstva za ugradnju i druge dokumente koji Vam trebaju da biste obavili posao. 

60 godina stručnosti

Testirana i sertifikovana rešenja

Globalna servisna mreža