Kako možemo da pomognemo?

Naš tim za tehničku prodaju Vam pomaže u svakom koraku građevinskog projekta. Treba Vam savet da dovršite plan protivpožarne zaštite? Treba Vam list sa podacima o proizvodu, deklaracija o performansama ili uputstvo za ugradnju? Ili Vas samo zanima kada će Vam proizvodi biti isporučeni? Javite se da bismo Vam odgovorili.

Pošaljite e-poruku našim stručnjacima

Pošaljite e-poruku našim stručnjacima

Promat ima tim za tehničku podršku oko projekta sa velikim iskustvom u svim aspektima pasivne protivpožarne zaštite. Kliknite na donju vezu i popunite obrazac da biste prosledili upit do osobe koja najbolje može da Vam pomogne. 

Pozovite našu službu za podršku

Pozovite našu službu za podršku

Imate li neko hitno pitanje za koje Vam treba brzi odgovor? Pozovite našu tehničku podršku i dobite odgovor iskusnog stručnjaka. 

Etex Building Performance d.o.o.
Vojvode Putnika 79
21208 Sremska Kamenica
T: +381 21 210 10 90
E: promat.rs@etexgroup.com

Kancelarija Niš
Violeta Antanasijević
M: +381 63 625 426
E: violeta.antanasijevic@etexgroup.com

Kancelarija Beograd
Petar Bogunović
M: +381 63 510 720
E: petar.bogunovic@etexgroup.com

Tehnička podrška kompanije Promat

Javite se našem timu za tehničku podršku ako imate pitanja u vezi sa rešenjima za pasivnu protivpožarnu zaštitu, našim proizvodima i sistemima ili vam treba savet za ugradnju...

Tehnička dokumentacija

Pronađite listove sa podacima o proizvodima, brošure o sistemima, deklaracije o performansama, uputstva za ugradnju i druge dokumente koji Vam trebaju da biste obavili posao. 

60 godina stručnosti
Testirana i sertifikovana rešenja
Globalna servisna mreža