Naša pouzdana rešenja protivpožarne zaštite široke primene

Šezdeset godina stručnosti u oblasti pasivne protivpožarne zaštite i vrhunske izolacije dovelo je do razvoja jedinstvenih tehnologija i kvalitetnih proizvoda koji se koriste u mnogim delatnostima. Zbog svoje inventivnosti i izuzetnosti kao krajnjeg cilja, tražimo nova, pametna rešenja protivpožarne zaštite pomoću kojih naši partneri najbolje posluju. 

Blok pozadina koja se sastoji iz tri horizontalna pravougaonika, od kojih je središnji, najširi, bele boje a druga dva crne.

Zgrade

Radnici u žutim prslucima i šlemovima koji stoje između objekata gledaju dizalicu kako podiže teret na vrh jedne od zgrada.

Zgrade

Velike zgrade zahtevaju specifična rešenja za pasivnu protivpožarnu zaštitu u cilju zaštite konstrukcije, požarne sektorizacije, sprečavanja širenja požara, ventilacije i odvođenja dima. Pomažemo arhitektama, inženjerima i montažerima da projektuju i prave najbolja rešenja za svoje projekte. Bez obzira na zgradu koju pravite, pobrinućemo se da bude bezbedna za rad i život.

Blok pozadina koja se sastoji od tri horizontalna dela od kojih je srednji (najširiji) beli a gornji i donji su crni

Tuneli

Građevinski radovi u osvetljenom betonskom tunelu sa visokom tavanicom koji skreće udesno u kom je nekoliko radnika i vozilo

Tuneli

Tuneli moraju da budu u stanju da izdrže izuzetno visoke temperature. Kompanija Promat je razvila specijalne ploče i maltere koji štite tunele od požara i zbog kojih ne moraju da se održavaju još mnogo godina.

Blok pozadina koja se sastoji iz tri horizontalna pravougaonika, od kojih je središnji, najširi, bele boje a druga dva crne.

Industrija

Čeoni pogled u avion u letu koji se nalazi iznad zelenih predela i brda, a iznad koga su plavo nebo i pojedini oblaci.

Industrija

Pomažemo raznim industrijskim granama da razvijaju bezbedne proizvode i da ih prave na održiviji način. U cilju toga, razvijamo namenska rešenja za protivpožarnu zaštitu i termičku i zvučnu izolaciju koja se koriste u mnogim delatnostima, od elektrana za proizvodnju kondenzovane solarne energije do prekookeanskih brodova ili aviona.

Promat podrška

Promat proizvodni pogon iznutra u kome se nalaze mašine, proizvodi, i instalacije. U centru slike je veliki Promat logo.

Promat podrška

Kontaktirajte nas ukoliko Vam treba stručna pomoć

Javite se lokalnom Promat stručnjaku za protivpožarnu bezbednost da biste pronašli najbolje rešenje koje zadovoljava Vaše zakonske zahteve za protivpožarnu zaštitu.

Tehnička podrška kompanije Promat

Javite se našem timu za tehničku podršku ako imate pitanja u vezi sa rešenjima za pasivnu protivpožarnu zaštitu, našim proizvodima i sistemima ili vam treba savet za ugradnju...

Tehnička dokumentacija

Pronađite listove sa podacima o proizvodima, brošure o sistemima, deklaracije o performansama, uputstva za ugradnju i druge dokumente koji Vam trebaju da biste obavili posao. 

60 godina stručnosti

Testirana i sertifikovana rešenja

Globalna servisna mreža