Promatova rešenja pasivne zaštite zgrada od požara

Promat je jedini globalni stručnjak koji građevinskoj industriji nudi kompletan asortiman proizvoda i sistema za pasivnu protivpožarnu zaštitu zgrada koji zadovoljavaju lokalne zakonske zahteve za protivpožarnu bezbednost. Pomažemo Vam da zaštitite nove i renovirane zgrade pomoću dobro proverenih rešenja. Naša impresivna lista referentnih slučaja pruža nam veliko znanje i stručnost. Naši stručnjaci za protivpožarnu zaštitu pomažu Vam da napravite pravi izbor.
Blok pozadina koja se sastoji iz tri horizontalna pravougaonika, od kojih je središnji, najširi, bele boje a druga dva crne.

Zaštita čeličnih, betonskih i drugih konstrukcija od požara

Protivpožarna zaštita struktura se sastoji od delova u beloj, svetloplavoj i tamnoplavoj boji koji su prikazani šablonski.

Zaštita čeličnih, betonskih i drugih konstrukcija od požara

 
Glavna konstrukcija zgrade treba da ima pouzdanu pasivnu protivpožarnu zaštitu da bi zadržala svoju nosivost u slučaju požara. Promat Vam nudi izvanredna rešenja za pokrivanje i zaštitu noseće konstrukcije (od čelika, betona, drveta i kompozitnih materijala), uzimajući u obzir lokalne propise i estetske kriterijume. 
 
Protivpožarne ploče Protivpožarni premazi Protivpožarni malteri
Blok pozadina koja se sastoji od tri horizontalna dela od kojih je srednji (najširiji) beli a gornji i donji su crni

Protivpožarne pregrade i zaustavljanje širenja požara

Izgled loga upućuje na različite (rastavljene) protivpožarne sektore objekta u tamnoplavoj, svetloplavoj i beloj boji.

Protivpožarne pregrade i zaustavljanje širenja požara

Pokazalo se da je efikasna požarna sektorizacija najbolje rešenje za zadržavanje požara i sprečavanje njegovog širenja kroz zgradu. Promat nudi arhitektama, inženjerima i montažerima specijalne protivpožarne ploče koje se lako montiraju i koje su izuzetno otporne na požar kako bi plafone, podove i pregrade zaštitili od požara. Upotpunite ih vatrootpornim staklom i vratima da biste dobili sektore koji će zadržati vatru i omogućiti bezbednu evakuaciju ljudi.

Blok pozadina koja se sastoji iz tri horizontalna pravougaonika, od kojih je središnji, najširi, bele boje a druga dva crne.

Protivpožarne zaptivke

Kompjuterski generisan providni blok sa cevima koje prolaze kroz njega, a koji simbolizuje protivpožarnu zaštitu objekta.

Protivpožarne zaptivke

Da bi požarni sektor imao garantovane performanse, neophodna su kvalitetna rešenja za sprečavanje širenja požara. Na prelazima koje specijalizovani montažeri prave za kablove, kanale ili cevi, mi montiramo svoje obujmice i trake koje štite požarni sektor. U slučaju požara, ekspandirajuće obujmice sa ekspandirajućim grafitom zaptivaju pregradu da bi se sprečilo širenje požara.

Blok pozadina koja se sastoji od tri horizontalna dela od kojih je srednji (najširiji) beli a gornji i donji su crni

Odvođenje dima i ventilacija

Kompjuterski generisan logo se sastoji iz sistema za odimljavanje u tamnoplavim (odžak) i svetloplavim (instalacije) bojama.

Odvođenje dima i ventilacija

Odvođenje dima je ključni element za kontrolu požara i zaštitu ljudi. Studije pokazuju da je dim glavni izvor za širenje požara kroz zgradu. Osim toga, otrovni gasovi mogu da blokiraju izlaze iz zgrade. Zato je odvođenje dima toliko bitno. Promat nudi jedinstveno rešenje za odvođenje dima i ventilaciju koje ne zahteva održavanje.  

Kako Promat može da Vam pomogne?

Pri svakom koraku tokom pravljenja plana pasivne protivpožarne zaštite trebaju Vam pouzdana ocena rizika i odgovarajući sistemi za zaštitu zgrade. Promat može da Vam pomogne da postignete najbolje rezultate primenom tehnike za protivpožarnu bezbednost i sertifikovanih proizvoda.

Tuneli

Građevinski radovi u osvetljenom betonskom tunelu sa visokom tavanicom koji skreće udesno u kom je nekoliko radnika i vozilo

Tuneli

Tuneli moraju da budu u stanju da izdrže izuzetno visoke temperature. Kompanija Promat je razvila specijalne ploče i maltere koji štite tunele od požara i zbog kojih ne moraju da se održavaju još mnogo godina.

Industrija

Čeoni pogled u avion u letu koji se nalazi iznad zelenih predela i brda, a iznad koga su plavo nebo i pojedini oblaci.

Industrija

Pomažemo raznim industrijskim granama da razvijaju bezbedne proizvode i da ih prave na održiviji način tako što razvijamo namenska rešenja za protivpožarnu zaštitu i termičku i zvučnu izolaciju koja se koriste u mnogim delatnostima: od elektrana za proizvodnju kondenzovane solarne energije do prekookeanskih brodova ili aviona.

Pozovite stručnjake

Call centar u kome nasmejani i uredni agenti u belim košuljama i sa slušalicama sa mikrofonom pružaju uslugu tehničke podrške

Pozovite stručnjake

Naš tim za tehničku podršku zna sve odgovore na Vaša pitanja – i na ona najteža. Slobodno proverite.

Tehnička podrška kompanije Promat

Javite se našem timu za tehničku podršku ako imate pitanja u vezi sa rešenjima za pasivnu protivpožarnu zaštitu, našim proizvodima i sistemima ili vam treba savet za ugradnju...

Tehnička dokumentacija

Pronađite listove sa podacima o proizvodima, brošure o sistemima, deklaracije o performansama, uputstva za ugradnju i druge dokumente koji Vam trebaju da biste obavili posao. 

60 godina stručnosti

Testirana i sertifikovana rešenja

Globalna servisna mreža