Protivpožarna zaštita nosećih konstrukcija

Promat nudi čitav asortiman ploča, maltera i premaza koji omogućava fleksibilnosti pri traženju optimanog rešenja kojim će se zadovoljiti različite potrebe u pogledu montaže i pasivne zaštite od požara.

Noseća konstrukcija zgrade zahteva pouzdanu pasivnu zaštitu od požara kako bi očuvala svoj noseći kapacite u slučaju izbijanja požara. Promat Vam može ponuditi odlična rešenja kojima možete zaštititi Vašu noseću konstrukciju (čeličnu, betonsku, drvenu ili kompozitnu), uzimajući u obzir lokalne propise i estetske kriterijume. Svi proizvodi i sistemi su ispitani u akreditovanim laboratorijama širom sveta u skladu sa različitim ispitnim standardima (npr. BS 476: Deo 21, AS 1530: Deo 4, DIN 4102, ASTM E119, EN 13381-4).

 

Zaštita čeličnih konstrukcija od požara
Logo sa pravougaonim i kvadratnim oblicima u belim, svetloplavim i tamnoplavim bojama koji se nalazi u gornjem levom uglu.

Prednosti

  • Širok spektar rešenja za različite vrste materijala (čelik, drvo, beton)

  • Mogu se postići visoke klase otpornosti na požar

  • Ušteda prostora i efikasnost

 

Tehnička podrška kompanije Promat

Javite se našem timu za tehničku podršku ako imate pitanja u vezi sa rešenjima za pasivnu protivpožarnu zaštitu, našim proizvodima i sistemima ili vam treba savet za ugradnju...

Tehnička dokumentacija

Pronađite listove sa podacima o proizvodima, brošure o sistemima, deklaracije o performansama, uputstva za ugradnju i druge dokumente koji Vam trebaju da biste obavili posao. 

60 godina stručnosti

Testirana i sertifikovana rešenja

Globalna servisna mreža