PROMAFOUR® na Dom sajmu u Ljubljani

PROMAFOUR® na sajmu Dom u Ljubljani

Promat je predstavio PROMAFOUR® rešenje za kamine i dimnjake na najvećem međunarodnom sajmu građevinarstva u Sloveniji. Ovaj događaj je bio sjajna prilika za promociju PROMAFOUR® sistema krajnjim korisnicima. Izlagali smo zajedno s dva slovenačka distributera. Podršku je obezbedio Andreas Lemmens (Menadžer za poslovni segment kamina i dimnjaka) iz Belgije. On je pomogao da se objasne svi detalji oko ugradnje i predstave sve prednosti PROMAFOUR® sistema, zaista bezbednog i ekonomičnog rešenja za suvomontažno izvođenje konstrukcija kamina. Ponosni smo jer možemo videti da sistem iz godine u godinu postaje sve prepoznatljiviji na našem tržištu.

< Nazad

 

 

Tehnička podrška kompanije Promat

Javite se našem timu za tehničku podršku ako imate pitanja u vezi sa rešenjima za pasivnu protivpožarnu zaštitu, našim proizvodima i sistemima ili vam treba savet za ugradnju...

Tehnička dokumentacija

Pronađite listove sa podacima o proizvodima, brošure o sistemima, deklaracije o performansama, uputstva za ugradnju i druge dokumente koji Vam trebaju da biste obavili posao. 

60 godina stručnosti

Testirana i sertifikovana rešenja

Globalna servisna mreža